PassePartout reisgids Terschelling & Vlieland

Voor mijn nieuwe boek ben ik aan het parelduiken op de Waddeneilanden! In opdracht van uitgeverij Edicola schrijf ik de PassePartout reisgids ‘Terschelling & Vlieland’. Het wordt geen standaard reisgids, maar een rijk geïllustreerd boek. Hierin ligt de nadruk op de natuurbeleving en cultuurhistorische bezienswaardigheden van de eilanden, met een selectie van mijn persoonlijke favorieten (bijzondere plekken, excursie-mogelijkheden, overnachtingsadressen, restaurants) die uitblinken op het gebied van gastvrijheid en duurzaamheid. Voor dit boek maak ik ook weer zelf de foto’s. De eerste editie van ‘Terschelling & Vlieland’ zal naar verwachting in 2021 verschijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!